torstai 11. kesäkuuta 2015

Karri on hieno poni, KOULUA ja esteitä :)

Menin tänään Karrilla. Poika meni ihan älyttömän hyvin koulua, oon ihan tajuttoman iloinen että vihdoin silläkin koulu meni oikeesti hyvin. Ennen se on ollut nimittäin semmoista temppuilua, että kun pyysin suurempaa ravia lähdettiin laukalle ja kun koitin saada tepolisäyksen laukkaan tykittettiin ja pukiteltiin siihen asti että joko minä putosin tai Karri väsähti.
     Tänään kun menin kentälle niin ajattelin että mennään nyt alkuun vähän jotain koulua ja sen jälkeen hypätään. Aloin siis verkkaamaan normaalisti, nostin ravin ja laukat, tein muutaman laukanvaihdon ja näin.. Sitten kun huomasin että ponihan tuntuu oikeastaan tosi hyvältä nyt, päätin kokeilla muutamia lisäyksiä/pidennyksiä. Onnistuin saamaan ne tosi hyvin käynnissä ja ravissa mutta laukassa meinasi poni vähän lähteä käsistä. Ei kuitenkaan onneksi niin paljon kuin ennen :D.
     Sen koulu tuupparoinnin jälkeen kokosin kentälle yhden esteen. Ensin tulin sitä n. 30cm ristikkona ja tein siinä laukan vaihdot. Sen jälkeen nostin sen 40-50cm pystyksi jolle tuli yksi kielto, mutta päästiin siitä puhtaastikin yli. Sitten nostin vielä 70cm pystyn. Siitä taisi kerran puomi lentää, mutta sekin mentiin vielä puhtaasti. Karrihan ei mikään paras ole korkeilla esteillä, vaan ruuna on elementissään siinä 40-50cm korkeuksilla.
     Kenttä työskentelyn jälkeen menin vielä hyppäämään paria maastoestettä; koirankoppia ja tynnyriä. Esteet olivat sarjana siten että välissä sai kaksi laukka askelta. Koirankoppi este hypätiin terassilta nurmikentälle eli laskeutumispaikka oli alempana kuin ponnistuspaikka. Siitä jatkettiin suoraan tynnyrille jolle tuli pari kieltoa. Koirankopilla on korkeutta semmoiset 75cm ja tynnyrillä 60cm :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.